Hej!

Barnen har en ny läsläxa + skrivläxa. De har även en matteläxa som handlar om digital tid. Alla läxor lämnas in på torsdag.

Just nu pratar vi mycket om vikten av att ta ansvar för sina saker, t ex genom att hänga upp sina kläder på rätt plats efter rast. Då blir det även lättare för städerskan att utföra sitt jobb.

På mattelektionerna jobbar vi nu med bråk och klockan (digital tid). Vi fortsätter med vårt dikttema i svenskan samt tränar på läsförståelse. I NO och teknik arbetar vi med kraft och rörelse. På engelsklektionerna är det ”food” som vi fokuserar på. I SO har vi arbetat klart med istiden och kommer nu påbörja arbetet om Stenåldern. Spännande!

Nu kommer också vårterminens första lov, sportlovet som är vecka 7. Fritids är öppet som vanligt. Vi nämner också nu att påsklovet är vecka 14. Mer information om lovdagar och studiedagar hittar ni på Kristinebergsskolans hemsida: https://www.boras.se/utbildningochforskola/grundskola/terminerlovochstudiedagarigrundskolan.4.1bf797ef1589280df2c1452f.html

Kom ihåg:

Måndag: 3A och 3B idrott

Tisdag: 3C idrott

Onsdag: 3B och 3C idrott

Torsdag: Läs- och skrivläxa samt matteläxa in

Fredag: 3A idrott

Trevlig helg!

Marie, Fredrik, Zophie och Jenny